Blaas uw loopbaan nieuw leven in.

Als extern expert kijk ik met frisse ogen naar wat u al lang niet meer ziet en leg snel de vinger op de wonde. Ik breng duidelijkheid en inzicht, stel prioriteiten en zet mensen in beweging.

In uw loopbaan

Op zoek naar een nieuwe baan of richting in je carrière ? Ben je toe aan een check-up rond je job, loopbaan of beroepskeuze ?
ebc Menskracht biedt loopbaancoaching, met een hart voor mensen en kennis van zaken.
De volgende thema’s komen aan bod:
• Arbeidstevredenheid – blij zijn met mijn job
• Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik ?
• Praktische tips en ondersteuning bij het vinden van nieuwe job

Hulp of advies nodig ?

“Mede dankzij Eva staat drukkerij Dirix met een duidelijke missie en visie in de grafische sector. Niet enkel ons team weet nu wat onze kernwaarden zijn en welke koers we varen, ook onze klanten en leveranciers weten nu waar we voor staan: meesterlijk vakmanschap sinds 1878 – durf meer met papier – buitengewoon creatief ! De tevredenheidsmeting bij onze klanten bewees dat 9 maanden van herbronning over kwaliteit, service en verbetering van de workflow, zijn vruchten afwierp. Voor mij als zaakvoerder is het vandaag een plezier om nieuwe klanten ons verhaal te vertellen, want het plaatje klopt helemaal !”

Raf de Laet
Zaakvoerder Drukkerij Dirix