Tevreden klanten

Voor mij is de grote meerwaarde van Eva dat zij duidelijkheid brengt en prioriteiten aanduidt voor kwaliteitsverbetering. Zij gaat vlot in gesprek met de medewerkers en slaagt er in om iedereen te betrekken bij de verandering die is ingezet !

Raf De Laetzaakvoerder Drukkerij Dirix

Nuchter, analytisch kijkend, handelend met volle respect voor onze eigen cultuur, zo zette Eva ons op weg naar een hoger stadium van professionalisering.

Marc VerlodtDirecteur Begeleidingscentrum Dennenbos

“Het coaching traject met Eva was voor mij een zeer positieve ervaring. Ze gaat heel professioneel en gestructureerd te werk en vertrekt hierbij vanuit het individu. Deze aanpak heeft voor mij alvast gewerkt. Dankzij deze coaching ben ik nu veel meer bewust van wie ik ben, waar ik graag naartoe zou willen groeien en welke stappen ik zelf kan zetten om mij verder te ontwikkelen. Zeker een aanrader dus!

Thomas BekeProject Manager R&D - CMAST

Eva haar professionalisme als coach en haar gevoel voor ondernemerschap werkte voor mij als accelerator!

Sus van HoveZaakvoerder Datkan bv (NL)

Ik merk dat we een lange weg hebben afgelegd. Het eindresultaat liet me wel achter met een goed gevoel.

Yf TangheBestuurslid SOM/FOPEM

“Voor mij is de grote meerwaarde van Eva dat zij duidelijkheid brengt en prioriteiten aanduidt voor kwaliteitsverbetering. Zij gaat vlot in gesprek met de medewerkers en slaagt er in om iedereen te betrekken bij de verandering die is ingezet !”

Raf De Laetzaakvoerder Drukkerij Dirix

“Eva haar professionalisme als coach en haar gevoel voor ondernemerschap werkte voor mij als accelerator!”

Sus van HoveZaakvoerder Datkan bv (NL)

“Ik merk dat we een lange weg hebben afgelegd. Het eindresultaat liet me wel achter met een goed gevoel.”

Yf TangheBestuurslid SOM/FOPEM

““Het coaching traject met Eva was voor mij een zeer positieve ervaring. Ze gaat heel professioneel en gestructureerd te werk en vertrekt hierbij vanuit het individu. Deze aanpak heeft voor mij alvast gewerkt. Dankzij deze coaching ben ik nu veel meer bewust van wie ik ben, waar ik graag naartoe zou willen groeien en welke stappen ik zelf kan zetten om mij verder te ontwikkelen. Zeker een aanrader dus!”

Thomas BekeProject Manager R&D - CMAST

“Nuchter, analytisch kijkend, handelend met volle respect voor onze eigen cultuur, zo zette Eva ons op weg naar een hoger stadium van professionalisering.”

Marc VerlodtDirecteur Begeleidingscentrum Dennenbos

Deel jouw ervaring met ebc Menskracht.

Laat je recensie hieronder achter :